6 pasi simpli pentru a atrage banii in viata ta !

Cum atragi bani in viata ta 



De mici copii am fost crescuti cu ideea ca”banii sunt murdari”...”banii sunt un pacat” … “mai bine sarac si curat” … “banii sunt ochii dracului.”..Ei bine ..,daca ai aceste idei in minte fi sigur ca nu vei castiga mai multi bani niciodata ! 
Banii sunt si ei tot o energie , asa cum tot ce exista in jurul nostru este energie !Deci ..daca transmitem aceste ganduri in jurul nostru , atunci banii nu vor intra niciodata in viata noastra !

Uite cateva idei care te vor ajuta sa schimbi traiectoria gandurilor si a vietii tale !

1 Gandeste pozitiv !

Lasa deoparte gandurile negative si grijile !Cand iti schimbi gandurile  si incepi sa nu mai critici pe cei bogati ...sa nu mai invidiezi pe cei care au mai mult decat tine sau care au succes  . ..energia pozitiva atrage in jurul tau oameni ..situatii ..carti ..idei ..care te vor ajuta sa faci alegerile /lucrurile potrivite pentru a atrage tot ce iti doresti in viata ta.Invata sa dai importanta gandurilor tale , iar cand observi ca incep sa judece ..sau sa critice ..spune stop..si creeaza ceva constructiv !

2 Scop 

Importanta unui scop bine definit ..Daca vrei succes , stabileste-ti scopurile .Viata fara un scop bine definit este o viata fara sens ! Creeaza un ritual de dimineata in care pornesti ziua cu o energie pozitiva , ascultand o muzica placuta , sau faci o meditatie..scrii niste afirmatii ..si astfel ziua este mult mai usoara pe tot parcusul ei !

3 Incrderea in tine !

Inainte ca ceilalti sa creada in tine , e nevoie sa o faci tu !Increderea in tine ti-o formezi cu fiecare pas indelinit pe care il faci inspre scopul tau !Fiecare mica victorie este una grandioasa pentru increderea ta !


4 Entuziasmul 



In momentul in care ai ales o cale , care ti se potriveste , e nevoie sa fii entuziasmat  de acest lucru !In oric cariera exista suisuri si coborasuri .Daca nu esti entuziasmat de ceea ce afci , nu ai o motivatie puternica , nu vei avea energia si vointa necesare ca s atreci peste obstacole !Entuziasmul este o parte importanta a procesului PROSPERITATII !

5 Ofera 

Ofera mai mult intotdeauna , decat se asteapta de la tine ! Daca vrei sa reusesti , ajuta-i pe altii sa reuseasca ! Rezultatele miraculoase sunt obtinute intotdeauna de oameni simpli care au facut mai mult decat lis-a cerut  sau decat au fost platiti !Da intotdeauna 100 % in tot ceea ce faci ! 

6 Sanatate 

Poti sa ai toti banii din lume , daca nu te poti bucura de ei , este in zadar !Sanatarea se castiga nu iti este data !Ea se obtine prin obiceiuri santaoase zilnice ;;Sport ..mancare sanatoasa ..odihna ..citit ..ganduri pozitive !


Considera aceste 6 pasi , fundatia de sustinere pentru viitorul starlucit pe care il doresti si pe care il vei avea si de care te vei bucura ! Acum ai aflat ca Succesul nu este intamplator ! 
Poti sa imi lasi un comentariu sau sa dai like daca ti-a placut !

Cu drag
Adina


Comentarii